Η πιο ρομαντική μέρα του χρόνου έχει φτάσει κι εσύ θες να εντυπωσιάσεις το άλλο σου μισό αλλά δεν έχεις προλάβει να ετοιμάσεις κάτι… Κάλεσέ τον στο σπίτι και στήσε το πιο όμορφο σκηνικό. Άλλωστε δεν υπάρχει καλύτερο τρόπος από το να νιώσεις άνετα από το ίδιο σου το σπίτι. Τι θα χρειαστείς γι’αυτήν τη μαγική βραδιά όμως;
Έχουμε φτιάξει μια λίστα πραγμάτων που δε θα πρέπει να λείπουν από τα «συστατικά» του δείπνου σας και το κάνουν πιο ιδιαίτερο και γλυκό απ’όλα τα σκηνικά των ταινιών.
1) Ελαφρύ φαγητό: δε χρειάζεται να κάνεις την πιο πολύπλοκη συνταγή σου. Αρκεί να είναι καλομαγειρεμένη και νόστιμη.
2) Ποτό: Προτείνουμε κρασί και ένα ελαφρύ λικεράκι για after dinner. Αν διαλέξεις λευκό κρασί, θυμήσου να το βάλεις στο ψυγείο από νωρίς για να έχει σωστή θερμοκρασία. Αν θες να εντυπωσιάσεις διάλεξε σαμπάνια και σέρβιρέ τη με φράουλες.
3) Τραπέζι: στρώσε το τραπέζι για δύο. Προτίμησε τη μονοχρωμία, την απλότητα και την ομοιομορφία (μη βάλεις διαφορετικά μαχαιροπίνουνα). Στήσε τα σερβίτσια αντικριστά, για να διατηρήσετε την οπτική επαφή με το σύντροφό σας.
4) Στολισμός: λουλούδια και κεριά είναι must γι’αυτήν την βραδιά. Προσοχή: οι υπερβολές μπορεί να οδηγήσουν σε γραφικά σχόλια που δεν τα επιθυμούμε, οπότε τήρησε το μέτρο.
5) Μουσική: εδώ μπορείς να αυτοσχεδιάσεις ανάλογα με το γούστο σας αλλά θα προτείναμε να διατηρήσεις μια απαλή, σέξυ μουσική που να επιτρέπει τη χαμηλόφωνη συζήτηση μέσα στο σπίτι. Θυμήσου: αν θες να του/της ζητήσεις να χορέψετε, τότε να έχεις έτοιμο το αγαπημένο του/της blues κομμάτι.
6) Ντύσιμο: go minimal! Απαραίτητο αξεσουάρ: το χαμόγελό σου και η καλή σου διάθεση.

 

Have fun