Χρόνος Προετοιμασίας 10 Λεπτά

Χρόνος Ψησίματος 10 λεπτά 


Υλικά για 4 μερίδες  

1λτρ κόκκινο κρασί

200γρ ζάχαρη

1 ξυλάκι κανέλα Κεϋλάνης

1 αστεροειδή γλυκάνισο

2 γαρίφαλα

1 πορτοκαλί

1 κόκκινο μήλο


Εκτέλεση

  1. Σε κατσαρόλα ζεστάνετε το κρασί στους 45 βαθμούς και διαλύστε την ζάχαρη.
  2. Προσθέστε την κανέλα, τα γαρύφαλλα τον αστεροειδή γλυκάνισο, το μισό μήλο και πορτοκάλι κομμένο σε φέτες και αφήστε να σιγοβράσει στους 45 βαθμούς για 10 λεπτά.
  3. Κατεβάστε από την φωτιά.
  4. Σερβίρετε με φέτες από το υπόλοιπο μήλο και πορτοκάλι.

Lecturer/Instructor at Intercollege Culinary Arts

National Chefs Teams Director