Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Kyoto Foods Καβουροπόδαρα Sushi Surimi 500 g

887489
Προϊόν βαθείας κατάψυξης
Αποθήκευση Διατηρείται στους -18°C. Ψημένο, έτοιμο για κατανάλωση μετά από απόψυξη. Μετά το άνοιγμα καταναλώστε εντός 24 ωρών
Καθαρό περιεχόμενο 500 g
Συστατικά Σουρίμι 40% (κρέας από ψάρι >91% τρυπολυφωσφορικό νάτριο (Ε451), πυροφωσφορικό τετρανάτριο (Ε4500 (iii)), νερό, άμυλο πατάτας, άμυλο καλαμποκιού, ζάχαρη, κραμβέλαιο (αν εμπεριέχεται R στη παρτίδα), ή ηλιέλαιο (αν εμπεριέχεται S στη παρτίδα), αλάτι, γεύση από καβούρι (περιέχει μαλακόστρακα), ανθρακικό ασβέστιο (Ε170), σιρόπι σορβιτόλης (Ε420), ασπράδι αυγού, όξινο γλουταμινικό νάτριο (Ε621), κρασί μίριν (σάκε, ζάχαρη, αλάτι, νερό, εκχύλισμα μαγιάς), χρωστικές ουσίες (Ε120, Ε160c). Προέλευση: Ειρηνικός Ωκεανός. Περιοχή αλίευσης: FAO 67 & FAO 71. Λατινική ονομασία: Merlucius productus & Treadfin Bream. Αλιευτικός Εξοπλισμός: Τράτες
Πληροφορίες για αλλεργίες Περιέχει ψάρι, μαλακόστρακα, αυγό
Διατροφική αξία ανά 100 g
Ενέργεια kJ 479
Ενέργεια kCal 114
Συνολικά λιπαρά 2,9
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 0,2
Υδατάνθρακες 14,9
Εκ των οποίων σάκχαρα 5,3
Διαιτητικές ίνες 0
Πρωτεΐνες 6,6
Αλάτι 1,3
Σημαντική Σημείωση Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας