Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Jan Μοσχαράκι Γάλακτος Οσομπούκο Ολλανδίας 800 g

903328
Αυτό το μοσχαρίσιο κότσι Jan (μαγειρεμένο) έχει μαγειρευτεί sous vide
Πριν τη χρήση Σε μπεν μαρί: Αφήνουμε το μοσχαρίσιο ossobuco στη συσκευασία του και το ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι με ζεστό νερό (περίπου στους 75°C) για 15-30 λεπτά. Σε ένα τηγάνι: Ζεσταίνουμε το βούτυρο και στεγνώνουμε το μοσχαρίσιο ossobuco στη σάλτσα του για 5-7 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Ανακατεύετε τακτικά. Σε φούρνο μικροκυμάτων: Βγάζουμε το μοσχαρίσιο ossobuco από τη συσκευασία του και το ζεσταίνουμε σε ένα σκεύος μικροκυμάτων για περίπου 2-4 λεπτά στα 630 watt.
Χώρα Ολλανδία
Αποθήκευση Αποθηκεύστε στους 7°C κατά το μέγιστο και να καταναλώνετε 48 ώρες μετά το άνοιγμα
Καθαρό περιεχόμενο 800 g
Συστατικά Μοσχάρι γάλακτος (79%), άμυλο πατάτας, εκχύλισμα μαγιάς, αλάτι, μαλτοδεξτρίνη, ηλιέλαιο, ζάχαρη, υδρόλυμα ορού γάλακτος, ελαιοκράμβη, βότανα, καρυκεύματα, εκχύλισμα μήλου, φυσική γεύση, φοινικέλαιο
Πληροφορίες για αλλεργίες Περιέχει γάλα
Διατροφική αξία ανά 100 g
Ενέργεια kJ 493
Ενέργεια kCal 118
Συνολικά λιπαρά 2,9
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 1,1
Υδατάνθρακες 1,7
Εκ των οποίων σάκχαρα 0,3
Διαιτητικές ίνες 0
Πρωτεΐνες 20,9
Αλάτι 0,3
Σημαντική Σημείωση Συνιστάται στους πελάτες να ελέγχουν τη συσκευασία του προϊόντος για διατροφικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις αλλεργιογόνων πριν από την κατανάλωση, καθώς οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές μετά τη δημοσίευση. Πρέπει πάντα να διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος, για να βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε αλλεργία ή δυσανεξία. Οι πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα επισημαίνονται στη λίστα συστατικών, στο πίσω μέρος της συσκευασίας