Ελέγξτε αν παραδίδουμε στον ταχυδρομικό σας κώδικα

Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ για ακόμα μια χρονιά δίπλα στην τρίτη ηλικία

Άλλη μια κοινή εκστρατεία για την ενίσχυση της φροντίδας προς τους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας αλλά και την ανάδειξη της πολύτιμης σχέσης με τις γιαγιάδες αναλαμβάνουν οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ, με στόχο τη στήριξη αυτή τη φορά της Στέγης Φροντίδας Ηλικιωμένων «Αγίας Μαρίνας» Στροβόλου.

Από 1η Απριλίου μέχρι και τις 3 Μαϊου αγοράζοντας προϊόντα ΑΛΑΜΠΡΑ και Η ΓΙΑΓΙΑ από όλα τα καταστήματα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, συνεισφέρουμε στο έργο της Στέγης Φροντίδας Ηλικιωμένων «Αγίας Μαρίνας» Στροβόλου. Συγκεκριμένα, για κάθε αγορά συσκευασίας παραδοσιακού πρόβειου γιαουρτιού Η ΓΙΑΓΙΑ ή τρίμματος ΑΛΑΜΠΡΑ θα διατίθενται €0,10 ενώ για κάθε αγορά συσκευασίας αναρής φρέσκιας ΑΛΑΜΠΡΑ, και χαλουμιού Η ΓΙΑΓΙΑ, θα διατίθενται για κάθε κιλό €0,50 για τις ανάγκες της στέγης.

Η φροντίδα των ηλικιωμένων, ως ελάχιστη ανταπόδοση της προσφοράς τους στη ζωή μας εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και της Γαλακτοβιομηχανίας Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ με αφορμή την  Παγκόσμια Ημέρα της Γιαγιάς που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 28 Μαρτίου.

Σχετικά Άρθρα